ISTORIA BANG & OLUFSEN

Din 1925, Bang & Olufsen a creat produse remarcabile audio si home entertainment la cele mai inalte standarde de sunet, constructie si design.

Peter Bang si Svend Olufsen

Peter Bang si Svend Olufsen
in 1925, lucrand intr-o ferma daneza, Peter Bang si Svend Olufsen au reinventat radioul, dezvoltand The Eliminator, primul radio produs in masa care putea fi conectat la priza, fara a fi nevoie de o baterie. Un secol mai tarziu, acel spirit antreprenorial de inovare traieste in tot ceea ce facem. Este ceea ce ne motiveaza: sa schimbam felul in care auzim, vedem si simtim lumea.

“A never-failing will to create only the best … persistently to find new ways.”

Viziunea originala, 1925
Peter Bang si Svend Olufsen

UN SECOL DE PREMIERE

Inca de la inceput, nu doar am prezis, ci am modelat si tendintele de design pentru locuinte. Secolul nostru de premiere include reinventarea platanului si introducerea comenzilor sensibile la atingere care au definit aspectul unei epoci. Am fost pionier in crearea telecomenzilor universale, precum si a setarilor de boxe wireless de acasa. Cea mai recenta tehnologie a boxelor este lider in industria electronica in ceea ce priveste longevitatea si capacitatea de actualizare. si lista continua.

Sound Power

Inca ne aflam in mediul rural danez, dar am parcurs mult de la ferma. Sediul nostru central gazduieste o echipa de cercetare si dezvoltare de renume mondial care efectueaza cercetari de ultima ora in acustica si perceptie.

Imbunatatim constant

Sloganul marcii noastre din anii 1960, „Gandim diferit”, ramane inspirator – inradacinandu-ne intr-o abordare a designului care imbratiseaza riscul si experimentarea. Acest spirit de inovatie a facut ca multe dintre produsele noastre sa fie celebrate si colectionate de muzeele de arta si design de top, inclusiv colectia permanenta a MoMA. Dar acestea nu sunt piese de muzeu: ne straduim constant sa imbunatatim.

Adevarata longevitate

Crearea de produse de lunga durata si experiente magice de durata fac parte din credintele noastre fundamentale. imbratisam principiile unei economii circulare si promovam un consum responsabil. Lucram pentru scopul final de a face ca toate componentele care influenteaza durata de viata a produsului sa fie inlocuibile, personalizabile si actualizabile, asigurandu-ne ca prelungim durata de viata a produselor noastre la nesfarsit. Este o parte importanta a calatoriei noastre.

Puterea colaborarii

De cand Peter si Svend si-au unit fortele in 1925, am continuat sa pretuim un spirit puternic de colaborare si respect reciproc nascut din viziune si pasiune impartasita. Lucram cu cele mai bune talente din lume pentru a crea modele emblematice pentru viitor.

Jacob Jensen Designing the future

JACOB JENSEN

Proiectarea viitorului
Colaborand cu Jacob Jensen, am definit spiritul unei ere, afirmandu-ne reputatia de lider mondial in sunet si design.

David Lewis Expressive minimalism

DAVID LEWIS

Minimalism expresiv
David Lewis a extins si a dezvoltat viziunea marcii cu o serie de clasice din secolul XX.

Torsten Valeur Expanding experience

TORTEN VALEUR

Extinderea experientei
Torsten Valeur s-a concentrat pe a face din fiecare produs o experienta de durata, magica.

yvind Alexander Slaatto Never the same

Øyvind Alexander Slaatto

Niciodata la fel
ØYvind Alexander Slaatto a fost inspirat de natura sunetului si de Bang & Olufsen pentru a revolutiona designul difuzoarelor.

Cecilie Manz Finding new paths

Cecilie Manz

Proiectarea viitorului
Colaborand cu Jacob Jensen, am definit spiritul unei ere, afirmandu-ne reputatia de lider mondial in sunet si design.

Ecouri din viitor

Povestea noastra continua sa evolueze, dar este intotdeauna condusa de acelasi spirit de inovatie si de hotararea de a face ca produsele noastre sa fie cat mai bune. Urmeaza multe altele – si dorim sa ni te alaturi in calatorie: inscrie-te la newsletter si urmareste-ne pe retelele sociale pentru a deveni parte din viitorul nostru.

Alatura-te comunitatii

Fii parte dintr-o comunitate speciala de audiofili si pasionati de produsele Bang & Olufsen si vei primi beneficii extra.