Beolab 90
Creating the ultimate cinematic experience in your home
Vezi detalii
Besound Level
Beosound Level reinvents flexible home audio.
Vezi detalii
Previous
Next

FINN NØRDAARD KLINT, specialist in polisare

Craft Stories
„Munca a devenit mai rafinata”, spune specialistul in polisare, Finn Nordaard Klint. Fiind unul dintre artizanii nostri experti, expertiza lui Finn asigura un nivel inalt de finisaj care face ca produsele Bang & Olufsen sa fie atat de placute la atingere.

O colaborare intre maiestrie si tehnologie

Este nevoie de experimentare si imaginatie pentru a crea suprafetele netede ale produselor Bang & Olufsen.

Datorita multor ani de experienta si cunostinte practice, Finn are o perceptie cuprinzatoare a modului în care materialele trebuiesc tratate pentru a obtine cele mai bune rezultate. Cand i se prezinta un produs nou, mai intai lustruieste suprafata prototipului manual.

Apoi foloseste perspectiva pe care i-o ofera aceasta experienta pentru a programa robotii nostri sofisticati pentru a reproduce si a rafina rezultatul. Inovatia noastra tehnologica ne permite sa programam mașinariile si procesele care creeaza suprafetele impecabile pentru care ne straduim.

O calatorie in evolutie

Pentru a atinge nivelul suprem de finisare si artizanat asteptat de la fiecare produs Bang & Olufsen este nevoie de o cantitate imensa de experienta, cercetare si experimentare. Procesele noastre au fost bazate pe zeci de ani de expertiza si au evoluat extensiv in acest timp. Finn explica, de cand am inceput lustruirea in urma cu 30 de ani, procesul s-a schimbat exponential pentru a imbratisa progresul tehnologic. El spune, „am avut lustruire manuala la inceput, oamenii erau cei care faceau lustruirea si mașinariile erau simple. De-a lungul anilor, piesele s-au schimbat. A trebuit sa introducem roboti cu sase axe pentru a obtine rezultatele pe care ni le dorim.”

Proud of perfection

Pentru mestesugari precum Finn, cautarea constanta a preciziei stimuleaza inovatia si excelenta. De-a lungul anilor, el a condus schimbari pentru a saluta introducerea tehnologiei de ultima ora, dar nivelul de maiestrie si investitii incorporate in produsele Bang & Olufsen ramane acelasi. Dupa cum explica Finn, „cand tineti produsul finit în mana, simtiti un sentiment de mandrie”.

Alatura-te comunitatii

Fii parte dintr-o comunitate speciala de audiofili si pasionati de produsele Bang & Olufsen si vei primi beneficii extra.