Boxe

Umple-ti casa cu sunet sau ia muzica preferata oriunde ai merge. Avem o gama larga de boxe, concepute pentru a fi amplasate, utilizate si apreciate într-o multitudine de optiuni. Explorati boxele noastre: boxele portabile va aduc muzica in aer liber, excelente pentru sport, petreceri in gradina sau relaxare.
Boxele wireless se conecteaza fara fir între ele prin Wi-Fi, astfel incat sa puteti asculta aceeasi muzica prin mai multe boxe – perfecte pentru a crea o experienta sonora puternica intr-o camera sau pentru a asculta aceeasi muzica in timp ce va deplasati prin casa.
Boxele concepute pentru casa sunt ideale pentru a asculta muzica si pentru a va conecta la televizor. Toate boxele Bang & Olufsen sunt active si includ un amplificator, oferindu-va o solutie practica pentru o calitate si fidelitate ridicata a sunetului. Daca sunteti in cautarea mai multor boxe care redau muzica frumos impreuna, aruncati o privire la seturile noastre de boxe. Sunet puternic si aspect emblematic – alegeti un loc in casa pentru a va imbunatati experienta de ascultare.

Alatura-te comunitatii

Fii parte dintr-o comunitate speciala de audiofili si pasionati de produsele Bang & Olufsen si vei primi beneficii extra.